Welkom op de website van Uijen International Trade te Hilvarenbeek (NL) en Sawmilltown International Trade Inc.te Newton, Texas (USA). Uijen International Trade is actief in de aankoop van gebruikte tractoren in Nederland ten behoeve van export naar met name de Verenigde Staten van Amerika en de verkoop, of bemiddeling bij de verkoop, van agrarische productie goederen uit de VS. Op dit moment kunnen wij dealers een aantrekkelijk aanbod doen in weilandbloters en voorladers voor agrarisch gebruik en kleine werktuigenen voorladers voor compact tractoren.

Exporteurs van agrarische productie goederen kunnen wij tegen een scherpe prijs trekkers en rupstrekkers met een groot vermogen aanbieden.Meestal kunnen wij U een passende offerte maken binnen enkele weken.

Het doel van de onderneming is om agrariŽrs en particulieren in de VS en Nederland te voorzien van een goede uitrusting, voor een schappelijke prijs, voor op het bedrijf of rondom het huis. Verder zoeken wij voor U de gewenste Amerikaanse oldtimer of miniatuur trekker in de VS, voor groothandelsprijzen.

Wij leveren een trekker of werktuig voor elk budget.

Wat we niet hebben, zoeken we voor U.

              

Aan alle infomatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden

There can be no rights extracted of all the information on this webpage

 

Send mail to Ben Uijen with questions or comments about this web site

Copyright Uijen © 2001   Last modified 06.01.2003